✓ Fragt i DK 80 kr. - Gratis ved køb over 500 kr. ✓ Levering: 2-3 hverdage ✓ Nem bestilling: Betal med kort

Butik / værksted i SvanekeI vores smukke butik i hjertet af skønne Svaneke finder du alt vores chokolade, og det er også her, den bliver produceret. Alt laves i hånden fra bunden og af de bedste og gerne økologiske råvarer.


Vi har åbent hele året, og har åben produktion alle hverdage.

I butikken finder du selvfølgelig hele vores sortiment af chokolade: plader med lækker topping – som for eksempel: bornholmsk havtorn eller frysetørret hindbær & lakrids granulat, stænger med forskelligt fyld: marcipan med ingefær & abrikos, ren blød nougat eller måske en luksus kokostrøffel, fyldte chokolader med for eksempel: café-latte/karamel, myntefondant eller en klassisk nougat-krokant. For ikke at nævne vores håndlavede og hånddyppede flødeboller med smag af f.eks. passionsfrugt, klassisk vanilje eller måske mokka.

Til børnene er vores chokoladeslikkepinde altid en vinder – ligesom flødebollerne som oftest frembringer vores absolutte yndlingslyd: ”Uhmmmm…”.

Hos os er der altid plads til alle!

I værkstedet kan børn som voksne kigge med, når vi skaber chokoladen- ligesom det også er i Svanekebutikken, vi holder vores populære workshops, der bringer glæde for deltagerne, øvrige kunder i butikken og selvfølgelig for os.

Mange af vores produkter er gluten- og laktosefri ligesom veganere finder en masse muligheder blandt vores chokolade, spørg os endelig!

I Svanekebutikken finder du ligeledes et sortiment af lækre ting, blandt andet: the og kaffe fra Bornholms Thehandel, brugskunst fra Madam Stoltz og nøje udvalgte vine & sirupper.

Butikken i Svaneke er dér, hvor det hele startede – dér hvor idéerne opstår og hvor vi finder vores inspiration. Svaneke som by er fantastisk. Byens smukke varetegn – Jørn Utzons vandtårn – skyder op mellem de smukke rapsmarker om foråret – et syn der er helt fantastisk! Når man står for foden af det betagende kunstværk vækkes sanserne og magien opstår. Vi står ved en smuk trappe – ved begyndelsen til noget nyt – og forhåbentlig er alle skridt vi tager i vores eventyr – blot endnu et skridt opad – mod en smukkere udsigt og endnu flere fantastiske oplevelser.

Åbningstider pr. 1. Januar 2019 ( følg gerne med på altid opdaterede www.open2day.dk )

 

Mandag - Fredag 10.30-17.30

Lørdag 10.30-16.00

Søndag 11.00-16.00