✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Omtale & samarbejdspartnere

Her på siden har vi samlet et uddrag af den omtale vi har fået i årenes løb og vi har ligeledes lagt et link til nogle af de steder hvor du kan finde vores chokolade hvis du ikke er på Solskinsøen - og er lækkersulten.

24 spændende - og alternative - oplevelser på Bornholm (2020)
Ferie inspirationCampaya anmelder ferieoplevelser.
Vi har et godt samarbejde med flere af øens virksomheder - og er du på udkig efter en ferieoplevelse - så kig endelig dybere på Team Bornholm - hvor du vil finde mange lækre huse og muligheder for en skøn tur til vores smukke ø.
Her kan du nyde vores chokolade i den hyggelige café i den smukke have. Har du brug for en gave - så har caféen ligeledes vores plader og andet til det formål.
Bornholmerbutikken - Torvehallerne KBH 
Her finder du altid et lille udsnit af vores lækkerier.
Her finder du vores lækre fyldte stykker på det spændende menukort. Til arrangementer finde kan du ligeledes være heldig at få serveret vores skønne flødeboller.
På smukke GSH i Rønne kan du være heldig at få serveret vores flødeboller - som nydes i de smukkeste omgivelser - kig nærmere på hotellet hvis du ønsker dig en unik oplevelse !