Håndværket & chokoladen
Håndværket & chokoladen
Passionen for chokoladen og for dét at skabe, inspirerer os. Sanserne stimuleres. Magien opstår. Kvalitet og håndværk går hånd i hånd. Svaneke Chokoladeri emmer af forkælelse & nydelse.
Gennemgående for alt i vores butikker, er tanken og ønsket om, at tage det bedste af det hele – hver gang, ligesom vi har truffet et valg om, altid at gå uden om kunstige tilsætningsstoffer. I vores produktion, vælger vi konsekvent at alt laves i hånden og altid af de bedste – og gerne økologiske, bornholmske råvarer.
Det er vigtigt for os, at vi har noget for alle – til alle aldre & alle prisgrupper. Ligeledes og ikke mindst er det vigtigt for os, at vi selv – og vores dygtige medarbejdere kender til og er opmærksomme på allergener og intolerancer. Hos os finder du derfor altid et stort udvalg af både laktosefrie, glutenfrie samt veganske produkter. VI sætter en stor ære i, at kunne guide dig - så spørg os endelig!
I vores skønne lokaler midt på torvet i Svaneke på solskinsøen Bornholm, skaber vi chokoladen – alt laves i hånden. I Svaneke har vi åbent værksted – hvor du kan se hvordan vores lækkerier skabes og tager form – snakken med vores kunder gennem ruden i butikken er noget vi holder meget af og de spørgsmål og kommentarer vi får, giver os inspiration!
I vores smukke butik og café, centralt beliggende på Store Torv i Rønne finder du al chokoladen, flødebollerne & et nøje udvalgt sortiment af lækre bornholmske produkter, året rundt. Hele året har vi ligeledes is – altid tilsat et tvist af os – og af hjemmelavet – flødeboller, drys eller flydende chokolade eller nougat på toppen. I Rønne er vi stolte forhandlere af flere bornholmske ”perler”. Af disse kan nævnes: Bolcher fra Svaneke Bolsjer, Lakrids by Bülow, karameller fra Karamel Kompagniet i Gudhjem, smuk brugskunst fra Madam Stoltz og en masse andre - nøje udvalgte lækkerier. I caféen serveres den skønneste bornholmsk ristede kaffe fra Buchwalds Kafferisteri - i vores egen variant og et lækkert udvalg af kager.
Vi glæder os til, at byde dig velkommen i vores univers – til at videregive og dele den forkærlighed vi har for chokoladen.