✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for webshop

Sikkerhed

Svaneke Chokoladeri garanterer at dine Kreditkort informationer er i sikkerhed hos os.

Alle transaktioner køres igennem DIBS samt SHOPIFY.com  som garanterer høj sikkerhed og stabilitet.

Alle Kreditkort informationer og personlige oplysninger som navn og adresse sendes krypteret over Internet. Det gør informationerne ulæselige for alle andre end Svaneke Chokoladeri og kortudstederen. Det er således mere sikkert at bruge betalingskort på www.svanekechokoladeri.dk end i en lokal restaurant eller forretning.

Yderligere informationer om betaling på internettet kan findes på PBS´s hjemmeside: www.betaling.dk,

www.DIBS.dk

Hvis du opdager uautoriserede hævninger på dit kort skal du gøre følgende:

Kontakt dit pengeinstitut eller din kortudsteder og anmeld den uautoriserede hævning.

Hvis dit pengeinstitut eller din kortudsteder fastslår, at den uautoriserede hævning skyldes misbrug af Dankort/kreditkort informationer, som er blevet afsløret mens du handlede hos www.svanekechokoladeri.dk og pålægger dig en selvrisiko, skal du straks kontakte os.
 

Behandling af personlige oplysninger

Svaneke Chokoladeri er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Persondatapolitik og gældende lovgivning.

Forretningens navn: Chokoladeriet ApS
Adresse: Torvet 5
Postnummer og by: 3740 Svaneke
Telefon: +45 2345 7697
E-mail: info@svanekechokoladeri.dk
Kontaktperson: Direktør Janne Lundberg
CVR/SE-nr.: 3422 8418
Etableringsår: 2014

 

Personoplysningstyper og brug heraf


Virksomheden indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
- Når du bruger vores hjemmeside indsamler vi oplysninger om din ip-adresse samt i form af cookies som beskrevet i vores cookie-politik.
- Hvis du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner behandler vi kontaktoplysninger, oplysninger om vores samhandel med den virksomhed, du repræsenterer samt oplysninger, der i øvrigt er nødvendige for at administrere vores forretningsmæssige relation.
Virksomheden bruger dine personoplysninger til at købe eller levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til: (1) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller (2) hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med oprettelse af en aftale med os og i forbindelse med fremsendelse af, varer, materialer og levering af services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion samt mod, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos os i Chokoladeriet ApS, kan du rette henvendelse til os på info@svanekechokoladeri.dk eller telefonnummer +45 2345 7697.


Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.


Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

 

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Virksomheden gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet eller senere behandlet til, ikke længere nødvendiggør behandlingen.

Ændringer


Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik. Virksomheden forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre såfremt vi skønner det nødvendigt. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside eller via email. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside. 

Bestilling

Her kan du bestille vores produkter direkte og betale med Visa/Dankort eller Kreditkort. Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv forsendelsesomkostninger fra DKK 80 ,- for forsendelse i Danmark.

Da vores produkter håndlaves og leveres direkte fra produktionen, har vi ikke et færdigvarelager. Derfor skal du også regne med en leveringstid på normalt 4-5 hverdage fra du har sendt din bestilling. Da vi ligeledes er beliggende på solskinsøen er denne leveringstid altid at påregne. Er din bestilling af større karakter – retter vi henvendelse til dig omkring bestilling af fragtmand. I disse tilfælde aftales nøjagtig leveringstidspunkt.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp med din ordre på tlf. +45 2345 7697 eller på mail: info@svanekechokoladeri.dk
 

Betaling

Alle priser er inklusive moms.
Vi accepterer følgende betalingsmetoder:
Visa/dankort, de fleste internationale kreditkort

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udgåede varer.
 

Fragtpriser

Levering i Danmark
Fra DKK 80,-

Levering i udlandet
Prisen afhænger af vægt og land.
 

Fortrydelsesret

Bemærk at der ikke er fortrydelsesret for køb af levnedsmidler.

Fortrydelsesretten er 14 dage.
Ved ikke fordærvelige varer regnes fristen som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget varen eller den første levering i hænde. Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail).

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal på utvetydig måde oplyse Svaneke Chokoladeri om, at du vil fortryde købet. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering.

Særligt for ordrer med flødeboller

For at sikre kvaliteten sendes alle bestillinger på flødeboller første tirsdag efter ordreafgivelse. Bemærk venligst at for alle ordrer med flødeboller gælder, at hele ordren sendes med flødebollerne.

Returnering

Når du har meddelt Svaneke Chokoladeri, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 6 dage til:

Svaneke Chokoladeri
Svaneke Torv 5
3740 Svaneke

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse.

Vi anbefaler at varerne opbevares (mørkt) mellem 10-18 grader.
Du skal selv afholde udgifter til returnering med mindre andet er aftalt.
Bemærk venligst at vi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Senest 14 dage efter Svaneke Chokoladeri har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske ved indsættelse på din oplyste konto.

Svaneke Chokoladeri kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelse, hæfter du for varens værdiforringelse.

Købelovens mangelsregler kan benyttes.

 
Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@svanekechokoladeri.dk