✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Del 1 - vores gode samarbejdspartnere

I en lille serie af blogposts har vi lyst til at fortælle jer om de gode samarbejder vi har - og som vi sætter så højt. Om det er store virksomheder eller om det er en lille vinbar eller en specialproduktion for en konfirmand er lige vigtige for os. Det hele skaber nemlig OS - skaber det vi gerne vil - nemlig at gøre chokolade til en oplevelse.Vi håber at du har lyst at læse med - måske du bliver inspireret.

Vi starter med skønne "The Garden Café" ved smukke Rosenborg Slot. Her bestyrer Kristina den lille dejlige café - og til den gode kaffe er der altid lækker kage - og vores håndlavede chokolade. Caféen emmer af hygge - som I sikkert fornemmer på disse dejlige billeder. Kristina har et udvalg af vores "nemme" produkter - frøer, plader og lækre fyldte stænger. Alt pakkes i værkstedet i Svaneke og sendes med fragtmand direkte til Caféen. 

Her en dejlig udtalelse fra Kristina :

"Vi er her på caféen rigtig glade for vores chokolade fra Svaneke Chokoladeri. Det er altid rigtig hurtig og effektiv levering. Vi har et lille udvalg af chokolade- plader, -stænger og  -frøer.  Især chokoladestængerne med marcipan og med nougat, er vores udenlandske gæster rigtig glade for."

Kristina Lynggaard

  

God læselyst ! Hilsner fra os i Sjokolâden