✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

I disse tider...

Kære alle jer skønne kunder ❤🍫

Vi vil så gerne bringe lidt chokoladeglæde ud til jer.. Vi har foreløbig åbent i begge butikker, omend stærkt reduceret.

 

OBS - vi har oplevet en fantastisk stor interesse for vores leverings mulighed og har fundet ud af at vores webshop kan være svær at navigere i - vores webmaster er sat på overarbejde og løser det hurtigt, men indtil da : når du gerne vil have leveret på øen - tilvælg da udbringning som produkt og fortsæt med at handle. Skriv i bemærkning på udbringning som produkt, hvor du ønsker dig leveret. Udbringning indenfor byskiltene i  Rønne og Svaneke er fortsat gratis ved bestillinger over 200kr. Skriv i bemærkninger hvor du ønsker dig leveret såfremt det er en anden adresse end din egen.

Tilvælg kort og bemærkning med en kort tekst, hvis vi skal skrive et fint kort til modtageren.

Dette håber vi at have løst på en bedre måde inden weekenden er omme !

Vi oplever at I, vores kunder, er fantastisk gode til at hjælpe os med at passe på jer & på os 🙌🏻

Vi har skøn forespørgsel på udbringning og dét gør vi gerne meget mere i disse tider - vi må hjælpes ad hvor vi kan. Derfor har vi lavet flere tiltag ; 

På vores website kan du bestille og betale din ordre, du kan selv bestemme om du vil hente den færdige bestilling i en af vores forretninger eller om du ønsker dig den bragt til døren af os. Vi er vant til at håndtere fødevarer og er derfor også vant til at hygiejnen er i top.

Når vi leverer, ringer vi på og sætter din chokolade ved døren, medmindre vi har lavet en anden aftale ( f.eks. kan det være bedre at vi sætter af i en carport eller et skur ).

Har du lyst til udbringning - og har spørgsmål eller har brug for andre produkter - f.eks. lakridsen fra Bülow de skønne karameller fra Gudhjem, kaffe fra Buckwald eller måske Øl fra Small batch eller den gode Gin fra Martin, så ring endelig til Janne På 2345 7697, så aftaler vi 🙌🏻🍫

Du kan altid betale på MobilPay og er det en udfordring, så løser vi det.

Jeg glæder mig meget til vi ses på den anden side af dette, men håber at jeg og vi, kan bringe chokoladeglæde ud til jer via denne mulighed.

Massevis af tanker & chokolâde-tjærlighed 

Bimmer & Janne 

#sammenalene #sammenervistærke