✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Jul, Nytår og udbringning

Glædelig jul til alle jer, skønne kunder...

 

Tiderne vi oplever nu - er uvisse.. Vi ved dog at vi holder åbent - vi skal ikke lukke selvom restriktionerne rammer mange. De rammer også os hårdt - specielt hvis ikke I, vores dejlige trofaste kunder, huske at det er nu vi har allermest brug for jer. 

Vi har åbent i mellemjulen: 

24.12.2020 kl. 10.30 - 14.00 

25 & 26.12.20202 : lukket

27.12.2020 kl. 11.00 - 16.00

28, 29, 30.12.2020 helt almindelige åbningstider - som det ser ud nu - dog kan vi blive nødt til at justere, hvis ikke I besøger os. Følg med på vores sociale medier - for opdateringer. 

Husk gerne at få bestilt de lækre nytårs desserter - og kransekagen.

 

Herunder kan du læse hvordan vi bringer ud. Vi kører ud d. 27 & 29 december 2020. 

Vores webshop er nem at nivere i og har du de mindste udfordringer - så tøv ikke med at ringe til os - vi er ved tlf næsten i døgndrift.

Eneste der kan drille er at du skal huske at vælge et kort med personlig hilsen - hvis vi skal skrive noget for dig. Hvis din gave skal leveres udenfor Rønne og Svanekes byskilte, skal du tilvælge udbringning.

 Udbringning indenfor byskiltene i  Rønne og Svaneke er fortsat gratis ved bestillinger over 200kr. Skriv den adresse der skal leveres til i bestillingen. 

Tilvælg kort og bemærkning med en kort tekst, hvis vi skal skrive et fint kort til modtageren.

På vores website kan du bestille og betale din ordre, du kan selv bestemme om du vil hente den færdige bestilling i en af vores forretninger eller om du ønsker dig den bragt til døren af os. Vi er vant til at håndtere fødevarer og er derfor også vant til at hygiejnen er i top.

Vi glæder mig meget til vi ses på den anden side af dette, men håber at vi, kan bringe chokoladeglæde ud til jer via denne mulighed.

Glædelig jul til jer alle - og tak for jer !

Massevis af tanker & chokolâde-tjærlighed 

Bimmer & Janne 

#sammenalene #sammenervistærke