✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Kunsthåndværk, børn og flødeboller

Grønbechs Gård flødebolle børn Svaneke Chokoladeri
2 min i lukketid i går kom en mor ned ad trapperne fra udstillingerne sammen med hendes 3 mindre børn. Kassen var gjort op. Billetdamerne havde lige taget flaget ned, og var nu ved at stille skiltene ind. Grønbechs Gård var klar til at lukke og slukke.

På vej ud ad døren fortæller moren mig, at de var blevet så opslugte i udstillingerne, at de helt havde glemt tiden. Og nu var skuffelsen da til at få øje på. Skuffelsen over, at det nu var alt alt for sent. For sent at få den flødebolle, som de var blevet lovet tidligere. - Det var mere end en flødebolledame kan mestre. Jeg forsvandt ned i kælderen for at hente lækkerierne tilbage. Jeg blev mødt med stor begejstring og smil. 

De fik selvfølgelig hver især lov til at vælge den flødebolle, de allerhelst ville have. Én fik vanilje, en anden kokos og resten har jeg faktisk glemt. Men mon ikke også den med de smukke hindbær på toppen af hvid chokolade og med lakridsskum var blandt?

Da jeg skulle til at finde kassen med småpengene frem igen, siger moren, at det er OK. Hun behøver ikke få penge tilbage på sin 100 krone seddel.... men men men, for 100 kr kan man jo få FEM flødeboller. Resultatet blev, at hun fik den sidste, en med mokka, med i en pose til senere selvforkælelse. Hendes øjne strålede mindst lige så meget som hendes børns.

Jeg skal sent glemme den lille flok vandre snakkende ud ad døren med fedtede fingre og veltilfredse smæk med tungen.

Fotoet ovenfor er af en anden sød lille pige, der også elsker flødeboller...