✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Min grøftekant på Grønbechs Gård ...

Grønbechs Gård Svaneke Chokoladeri blomster buket grøftekant chokolade kaffe hygge
Et par gange om ugen, går jeg en tur rundt om min lille sommerbolig i Tofte for at plukke blomster. De ender på vores caféborde på Grønbechs Gård i små smukke vaser, som kommer fra Simon Kofoed Keramik. Hele vejen ind på cykel til Hasle glæder mig til at se det færdige resultat. - Og ikke sjældent, følger både vase og buket med en gæst hjem i løbet af dagen.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har godt nok mange gange som barn, hoppet rundt i grøftekanterne og plukket blomster. De blev så stolt givet til min mor, knuet godt sammen i en svedig og lidt beskidt sommerbrun hånd.

Måske ikke nødvendigt at fortælle, at når jeg plukker blomster er tættere end nogensinde på lille-mig. Og tænker, at det kunne være noget så hyggeligt, hvis min gamle mor på 93 kunne være med her på Bornholm. Så ville hun få en lille grøftekantsbuket hver eneste dag.

Men jeg må afsted. Cyklen er pumpet, og 'min' lille café og Grønbechs Gårds gæster venter. Det er en gråvejrsdag og der er en smule regn i luften. Helt perfekt til kultur, kaffe og kandiserede ingefær (chokoladen er naturligvis lavet med stor kærlighed og omhu i Svanke).