✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Noget om skønhed ...

bonbonniere Grønbechs Gård Svaneke Chokoladeri kandiseret ingefær chokolade
Det er en kæmpe daglig fornøjelse at træde ind ad døren på Grønbechs Gård i Hasle. Jeg ved også fra tidligere jobs, hvor meget smukke omgivelser og stemninger direkte påvirker min arbejdsglæde. For dem, der ikke kender Grønbechs Gård, så behøver jeg kun at sige, flot velbevaret og -restaureret købmandsgård fra 1875, hvor lysindfald og fritlagte bjælker er smør for øjnene, og hvor nutid og datid smelter sammen til perfektion.

Jeg skriver ordene her en tidlig søndag morgen, og glæder mig helt ind i sjælen til endnu en dag, hvor vi med duftende kaffe, chokolade og kage får lov til at bidrage til hyggen og den gode oplevelse, det er at komme på besøg på Grønbechs Gård.

Når der ind imellem opstår en lille pause, kan jeg ikke lade være med at tage billeder, der viser mødet mellem kunsthåndværket og vores håndlavede chokolade. Det er bare som om, at de to fuldender hinanden. Om det er stentøjsler eller chokolade, ja så er de begge alsidige og kreative råvarer med helt særlige egenskaber til at skabe noget unikt. Og sættes de så også sammen, opstår der en helt nye udtryk.

Bonbonnieren på fotoet er fra keramiker Susanne Culiner. Prøv lige at lægge mærke til farverne og det smukke mønster, der er opstået ved at Susanne med sikker hånd har skrabet små riller ind i leret. Vi har til gengæld bidraget med stykker af kandiseret ingefær dyppet i god mørk chokolade. De lidt rustikke chokoladestykker i den stilrene skål må man meget gerne give mig i fødselsdagsgave. 

Nå, men jeg må hellere slippe tasterne. Om ikke så længe hopper jeg op på cyklen, sætter kurs mod Hasle, og vil sammen med Grønbechs Gårds frivillige, vil jeg tage hul på endnu en dag i selskab med fuldendt skønhed.

Skrevet af Helle Rimmer, sommerens cafémutter på Grønbechs Gård