✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

TAK for jer !

 

Gennem hele påsken har I ringet skrevet, bestilt og besøgt OS - fantastisk og TAK for jeres opbakning. I der besøger vores butikker er virkelig gode - I passer på jer, hinanden og på os, tak for det - det er netop dét der gør det muligt for os at have butikkerne åbent. I butikken i Rønne har køen på tidspunkter været op til 25 meters KØ! Udelukkende glade og tålmodige kunder - i kø efter flødeboller, påskeforkælelse eller årets første is. På webshoppen er der handlet mere denne påske end nogensinde før og vi kan ikke takke jer nok for alle de hilsner vi har fået lov at skrive for jer - hvor har vi fået mange smil når vi har banket på, sat gaver og sagt hej, selvfølgelig på behørig afstand - men på ingen måde for langt til at se glæden i modtagerens øjne.   

 

Nu er påsken overstået - men det betyder ikke at vi stopper med at køre ud - eller med at skrive hilsner for jer - så bestil endelig, vi er klar med en masse lækkerier og kan altid løse opgaverne - uanset om det er en lækker flaske gin til far, et stort hjerte til mor eller yndlingskaffen sammen med Bûlow lakridserne ( og lakrids karamellerne fra Karamelkompagniet ) der skal bringes ud. 

Det er nu vi virkelig har brug for jeres opbakning - vi vil SÅ gerne holde åbent !

Massevis af taknemmelig hilsner
Daniel & Janne