✓Levering på øen; 100kr - dog min. bestilling 300kr ✓ Fragt i DK 80 kr. ✓ Levering: 2-5 hverdage ✓ Nem bestilling: skriv eller ring ✓

Vinterferie, åbningstider & regler for indrejse til Ønskeøen

Snart er vinterferien her - og vi er KLAR til at få jer på besøg. Alle forholdsregler er selvfølgelig overholdt, men det betyder ikke at vi har færre lækkerier at byde jer på - tvært imod !

Vi holder åbent alle dage i vinterferien - se åbningstiderne på den butik du vil besøge - herunder. 

Som noget helt nyt har vi i år lavet et tvist på fastelavns boller. Vores version er sammensat af den lækreste mini spandauer ( bagt af dygtige Bager Dam ), midte af enten marmelade eller karamel, flødebolle skum og toppet med en hat af chokolade. 

Den varme chokolade - eller snemandssuppe - er klar, sammen med kaffen. Flødeboller i hobetal, de lækreste fyldte stykker og alt det andet, som forhåbentlig frister jer.

Vi glæder os til at se jer !

Svært at komme til øen - mange regler - nej, her har vi forenklet dem for jer :

Det er stadig nemt at rejse til Bornholm – også via Sverige
Du kan trygt og sikkert rejse til Bornholm. Du må køre igennem Sverige i bil, tog eller bus til Ystad og sejle med færgen til Rønne. Du skal blot have gyldig rejsehjemmel samt en negativ Corona-test, som ikke er ældre end 48 timer. Bornholm har fået nyt lyntestcenter i Rønne. Derfor har vi den nødvendige kapacitet, så du er sikret en nem hjemrejse. 

Du kan også flyve direkte til Bornholm eller tage den direkte færge fra Køge. 

Tag til Bornholm, og få følelsen af at være langt væk, selvom du er tæt på. Her er god plads til alle, og vi passer godt på dig.

Læs mere om retningslinjerne på www.bornholm.info/corona

Åbningstider uge 7 :

Rønne 

Mandag - fredag 12-17

Lørdag og søndag 11-16 

Svaneke

Mandag - fredag 12-16

Lørdag og søndag 11-15

 

Massevis af kærlige hilsner

Janne & Bimmer